Menu
Your Cart
Σε αυτή τη σελίδα θα δείτε τα χορηγούμενα από τον ΕΟΠΥΥ ορθοπεδικά είδη.Εκτελούνται συνταγές ΕΟΠΥΥ, για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-9650259

BEDDING ITEMS

BEDDING ITEMS
Το ανατομικό αυτό μαξιλάρι επιμερίζει ομοιόμορφα το σωματικό βάρος και μειώνει το φορτίο της σπονδυλικής στήλης.Ειδικός σχεδιασμός για την περιοχή του κόκκυγα.Κατασκευασμένο από 100% διαμορφωμένο "Memory Foam".  Διαστάσεις: (Μ) 41cm. (Φ) 37cm. (Υ) 5/4cm..
28.00€
Βοήθημα ανύψωσης καρπού - αστραγάλου ..
16.00€
DERMOTHERAPY ΚΡΕΜΑ ΠΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗ
-33 %
Επουλωτική κρέμα πομάδα με φυσικά συστατικά για κατακλίσεις και ταλαιπωρημένα δέρματα. Εφαρμόζεται περιμετρικά του διατρήματος, αλλά και μέσα σε αυτό, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και απομακρύνοντας τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται σε αυτές τις καταστάσεις. Επίσης, δημιουργείται ένα προστ..
5.00€ 7.50€
Αφρός εντατικής περιποίησης σε μορφή σπρέι που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία του δέρματος από την κατάκλιση, κυρίως στην περιοχή του κόκκυγα, η οποία  είναι και πολύ ευαίσθητη, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ που διαρκεί μέχρι και 6 ώρες. Η σύνθ..
9.00€
Προϊόν μπάνιου για απαλό καθαρισμό με ενυδατικά συστατικά, όπως  πανθενόλη και αμυγδαλέλαιο, κατάλληλο για την περιποίηση της ηλικιωμένης επιδερμίδας. Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, ενώ χαρίζει μια αναζωογονητική αίσθηση καθαριότητας. Το άρωμά του είναι διακριτικό. Διαθέτει επίσης ..
4.90€
Αποτελείται από δύο ανεξάρτητα τµήµατα αεροθαλάµων, επιτυγχάνοντας µεγάλη σταθερότητα και σωστό επιµερισµό της πίεσης που ασκείται στην περιοχή των γλουτών και του κόκκυγα. Οι 48 αεροκυψέλες επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα σε όλη την επιφάνεια του µαξιλαριού. Η κάθε αεροκυψέλη επικαλύπτε..
330.00€
 Eνα εξαιρετικά ελαφρύ µαξιλάρι αποτελούµενο από τρία στρώµατα υλικών. Η βάση είναι από υλικό foam υψηλής πυκνότητας, ενδιάµεσα υλικό «FloGel» τεσσάρων τµηµάτων και ανατοµικά διαµορφώσιµο «viscoelastic» υλικό στο άνω τµήµα.Ειδικός σχεδιασµός ώστε να εναρµο..
189.00€
Σύστηµα πρόληψης του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης.Μικρού µεγέθους αντλία, αθόρυβη.Ο όγκος του παρεχόµενου αέρα ρυθµίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη.Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα.Φέρει άγκιστρα στήριξης στη µετώπη του κρεβατιού, καθώς και τέσσερεις βάσεις για τοποθέτηση στο ..
75.00€
Σύστηµα πρόληψης του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης.Μικρού µεγέθους αντλία, αθόρυβη.Ο όγκος του παρεχόµενου αέρα ρυθµίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη. Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα. Η ηλεκτρική ασφάλεια προστατεύει το µοτέρ από την πτώση της τάσης και το βραχυκύκλωµα. Φ..
90.00€
Brand: mobiak care
Απευθύνεται σε ασθενείς με υψηλό ρίσκο έλκους λόγω ακινησία  Το στρώμα αποτελείτε από τμήματα, τα οποία έχον δυνατότητα αντικατάστασης λόγω φθοράς   Το σύστημα DOUBLE PAD επιτυγχάνει εναλλαγή του αέρα σε τέσσερις φάσεις (στάδια)   Η μεγαλύτερη αυξομείωση του ύψο..
160.00€
Το µαξιλάρι καθίσµατος "Visco Elastic" µειώνει την πίεση που ασκείται στην περιοχή των ισχίων και του κόκκυγα, καθώς και τον ερεθισµό λόγω αιµορροΐδων.Βελτιώνει τη στάση της σπονδυλικής στήλης.Βοηθά στην αποθεραπεία των δερµατικών ελκών.Ο εργονοµικός σχεδιασµός και η κεντρική οπή του µαξιλαριού προσ..
23.00€
Σύστηµα πρόληψης του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης. Μικρού µεγέθους αντλία, αθόρυβη. Ο όγκος του παρεχόµενου αέρα ρυθµίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη. Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα. Η ηλεκτρική ασφάλεια προστατεύει το µοτέρ από την πτώση της τάσης και το βραχυκύκλωµα. Φέρει..
50.00€
Showing 1 to 12 of 28 (3 Pages)