Menu
Your Cart
Σε αυτή τη σελίδα θα δείτε τα χορηγούμενα από τον ΕΟΠΥΥ ορθοπεδικά είδη.Εκτελούνται συνταγές ΕΟΠΥΥ, για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-9650259

MATTRESSES

MATTRESSES
ΑερόστρωμαΕνισχυμένο κυψελωτό με μεγάλες αεροκυψέλεςΣτα 2 άκρα, έχει πτερύγια συγκράτησης, που διπλώνονται κάτω από το στρώμα του κρεβατιού, ώστε να μην μετακινείται το αερόστρωμα κατά την μετακίνηση του ασθενή Κατάλληλο για αρχικά στάδια κατακλίσεωνΤοποθετείται σε οποιοδήποτε κρεβάτι, νοσοκομε..
60.00€
ΑερόστρωμαΣύστηµα πρόληψης του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης. ΑντλίαΜικρού µεγέθους αντλία, αθόρυβη.Ο όγκος του παρεχόµενου αέρα ρυθµίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη.Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα.Φέρει άγκιστρα στήριξης στη µετώπη του κρεβατιού, καθώς και τέσσερεις βάσεις ..
75.00€
ΑερόστρωμαΑερότρωμα βαρέως τύπουΔιαστάσεις: 200 x 90 x 11Κατασκευαστής: Ricant S.r.l.Διαστάσεις: 182x80x12Hcm +90cm BordersΑριθμός Αεροσωλήνων: 17Υλικό: PVC/NYLON σύμφωνα με το πρότυπο CEΧρώμα: ΜπλεΒάρος: περίπου 3,6 kgΠεριλαμβάνεται κιτ επισκευής: Ειδικοί σωλήνες για σύνδεση με τον συμπιεστήΝα χρησ..
140.00€
Ανταλλακτικό αεροστρώματος σε περίπτωση που υπάρχει κάποια φθορά στο ήδη υπάρχον σετ αεροστρώματος.  Τι είναι το αεροστρωμα κατάκλισης και γιατί είναι αναγκαίο για κατακεκλιμένα άτομα ;Το  αερόστρωμα κατάκλισης είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο στρώμα αεροθαλάμων το οποίο αποτ..
25.00€
ΑερόστρωμαΣωληνωτό στρώμα με ύψος σωλήνα 20 cm. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς στρώμα κρεβατιού.Υλικό κατασκευής :NYLON-PVC-PCL.Διαστάσεις Στρώματος: 203 (M) x 90 (Π) x 20 (Y). ΑντλίαΟπτικές ενδείξεις (χαμηλή πίεση, εναλλασσόμενο φούσκωμα, αυτόματη προσαρμογή πίεσης, ρύθμιση κύκλου, ρύθμιση..
900.00€
Brand: ALFACARE
Απευθύνεται σε κλινήρεις ασθενείς για την πρόληψη και αντιμετώπιση του πρώτου σταδίου κατάκλισης. ΑερόστρωμαΑερόστρωμα κυψελωτό, από υλικό PVCΤο αερόστρωμα διεθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από το στρώμα της κλίνης προς αποφυγή ολισθηρότηταςΔιατίθεται σετ με την ηλεκτ..
70.00€
ΑερόστρωμαΣύστηµα πρόληψης του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης. ΑντλίαΜικρού µεγέθους αντλία, αθόρυβη.Ο όγκος του παρεχόµενου αέρα ρυθµίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη. Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα. Η ηλεκτρική ασφάλεια προστατεύει το µοτέρ από την πτώση της τάσης..
90.00€
Brand: mobiak care
ΑερόστρωμαΑπευθύνεται σε ασθενείς με υψηλό ρίσκο έλκους λόγω ακινησίαςΤο στρώμα αποτελείτε από τμήματα, τα οποία έχον δυνατότητα αντικατάστασης λόγω φθοράςΤο σύστημα DOUBLE PAD επιτυγχάνει εναλλαγή του αέρα σε τέσσερις φάσεις (στάδια)Η μεγαλύτερη αυξομείωση του ύψους των σωλήνων σε σχ..
160.00€
Αντλία Σύστηµα πρόληψης του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης. Μικρού µεγέθους αντλία, αθόρυβη. Ο όγκος του παρεχόµενου αέρα ρυθµίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη. Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα. Η ηλεκτρική ασφάλεια προστατεύει το µοτέρ από την πτώση της τάσης και το βραχυκύκλω..
50.00€
Προστατεύει το στρώμα σας, διατηρώντας το υγιεινό και καθαρόΑναπνεόμενο ύφασμαΤοποθετείται εύκολα στις γωνίες του στρώματος χάρη στα ειδικά λάστιχα, καλύπτοντας την επιφάνεια του.Αποτρέπει την εισροή υγρών. Η μία πλευρά αποτελείται από Εxtra soft υφασμάτινη επιφάνεια και κάτω πλευρά καλύπτεται ..
18.50€
Το προστατευτικό DRY SLEEP® ΝΙΕΒΕΣ είναι ένα πολύ απαλό προστατευτικό στρώματος φτιαγμένο από μικροινες ULTRASPONGEmicrofiber που συμπιέζονται εύκολα και μετά ανακτούν τον όγκο τους.Τα χαρακτηριστικά του είναι ότι αναπνέει, είναι αδιάβροχο αθόρυβο και δροσερό καθώς παρέχει και πλήρη προστασία από τα..
10.00€
Άνω επιφάνεια από 100% βαμβάκι – δροσερό δεν ζεσταίνειΕσωτερική γέμιση από σιλικονούχα βάταΒάση από PU που αναπνέειΔιαθέτει 4 λάστιχα με βελκρόν για πλήρη σταθεροποίησηΠροστατεύει από υγρά και λεκέδες Απορροφά 2 ποτήριαΠλύσιμο στους 60 βαθμούς. Δεν μπορεί να σιδερωθεί και να καθα..
8.00€
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)